Search
Generic filters
Exact matches only

Word vrijwilliger in marketing, communicatie & PR bij OogvoorVriendschap

0
3 jaar geleden

Corona heeft ons leven veranderd en zeker ook voor mensen met een beperking die tussen wal en schip vallen. We lezen veel in het nieuws, maar door het wegvallen van de werkzaamheden bij bv ons project BioSoepi en het stop zetten van onze tweewekelijkse wandelclub zitten veel van onze leden alleen thuis. Tijd voor actie: ‘OogvoorVriendschap.nl, samen helpen we elkaar door de coronacrisis’

Marketing PR tijger gezocht

Kun jij goed schrijven, en denk je graag mee over hoe je een goed doel onder de aandacht kunt brengen?
Dan is vrijwilligerswerk op het gebied van marketing, communicatie en PR bij het project ‘OogvoorVriendschap’ zeker geschikt voor jou! Binnen deze uitdaging kan je alle kanten op. Van het uitdenken van de communicatie strategie, het bijhouden van de social media kanalen, tot het ontwerpen van promotiemateriaal en schrijven van teksten voor een poster of website.
We vragen een structurele hulp van een paar uur per week. Je werkt gewoon zelfstandig (thuis) en hebt een korte lijn met de projectleider via ZOOM. Je kunt zowel praktisch je handen uit de mouwen steken als je hersenen laten kraken.

Wie zijn wij?

Stichting Philia brengt sinds 2014 mensen met een beperking met elkaar. Nu kunnen we geen bijeenkomsten/workshops geven, soep maken of gezellig met elkaar lopen. Fysiek bij elkaar komen gaat niet meer tijdens deze coronacrisis, dus we gaan online contact momenten organiseren.

Wat gaan we doen?

Ons initiatief, mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, is de laatste weken ontstaan door ideeën van onze leden zelf. Deze mooie ideeën koppelen we aan onze expertise en samen helpen we elkaar door de coronacrisis. We gaan op het platform www.OogvoorVriendschap.nl Webinars en online groepsgesprekken organiseren, dagelijks telefoongesprekken plannen en echte kaarten naar elkaar versturen.

Heb jij ook Oog voor Vriendschap en wil jij ons helpen?
Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je direct dit mooie project ondersteunen, stuur dan een motiverende mail, incl CV naar Vincent van Munster via vincent@stichtingphilia.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php