Search
Generic filters
Exact matches only

Wat is het verschil tussen een reptiel en een zoogdier?

0
2 jaar geleden

Wat is het verschil tussen een reptiel en een zoogdier?

“Euhm, dat is een lastige vraag. Ik doe maar een gokje….jaaaa, ik heb ‘m goed!” Zo ging het afgelopen vrijdag 22 januari bij de natuurquiz van OogvoorVriendschap. Twee enthousiaste leden hadden samen een vijftigtal vragen bedacht die te maken hadden met planten, dieren, voedsel en het menselijk lichaam. Wat voor soort vrucht is bijvoorbeeld een appel? “Euhm, een ronde??”

En de winnaar is…  

Sommige vragen waren best lastig, er werd dan ook regelmatig gegokt. Gelukkig gokten we ook vaak goed! Lid Wijnand won uiteindelijk de quiz en won een mooi certificaat én een jaar lang gratis lidmaatschap op de datingsite OogvoorLiefde.

Zin om leuke dingen te doen?

Heb jij zin om de komende tijd leuke dingen te doen. Check de agenda en schrijf je dan gauw in. Elke woensdag is er vanaf 11.00 uur de gezellige koffieochtend en elke vrijdag is er een spetterende vrijdagavondborrel. De borrel staat regelmatig in het teken van een bepaald thema: een quiz, bingo of nog veel meer. Ook organiseert OogvoorVriendschap regelmatig leuke workshops. Heb jij altijd al willen leren tekenen? Doe dan mee aan de tekenworkshop van Irene!

Zaterdag 30 januari 2021: een super gezellige online PubQuiz

Doe jij ook mee? Op zaterdag 30 januari 2021 organiseert OogvoorVriendschap, onder leiding van Vincent en Maikel, een super gezellige online PubQuiz in ons eigen (online) huiskamercafé! De PubQuiz gaat om 20.00 uur van start.

Wat is een online Pubquiz ?

Een online Pubquiz is en hele leuke manier om samen een gezellige avond te hebben. Tijdens de PubQuiz zijn er wisselende rondes. Bij een online pubquiz speelt iedere deelnemer vanuit zijn of haar eigen huis en vanzelfsprekend moet iedereen bij een online quiz zelf zorgen voor hapjes en drankjes.

VRIENDEN MAAK JE HIER!

Zoek je gezellige vrienden om mee te kletsen of om leuke dingen mee te doen? Meld je gratis aan, sluit nieuwe vriendschappen, doe mee aan online events en vergroot je vriendenkring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php