Search
Generic filters
Exact matches only

Voor de échte muziekliefhebber

Welk lied is sterk verbonden met het Nederlands Elftal? Nou, in mijn hoofd is dat dus echt “Wij houden van Oranje” van André Hazes, maar het goede antwoord in de muziekPubquiz was toch echt “Viva Hollandia” van Wolter Kroes. Tussen de muziekvragen door zaten er een aantal héle moeilijke vragen zoals: Hover staat de maan van de aarde? Euhhhhh, geen idee….. Gokje dan maar….toevallig gokte ik het bij deze vraag dan goed, maar dat was zeker niet bij alle vragen het geval…😊 Maar het was wel weer supergezellig! En hoe doet die Winand het toch elke keer om te winnen?

Doe jij ook een keer mee?

Sinds de eerste lockdown heeft stichting Philia uit Hoofddorp met het project OogvoorVriendschap.nl meer dan 50 online events georganiseerd om mensen met een beperking (wie heeft er geen!?) met elkaar in contact te brengen.

De tweede lockOnline speeddaten met Oog voor Vriendschapdown en de avondklok veroorzaakt een nog grotere golf aan eenzaamheid. Tijd voor actie en daarom start OogvoorVriendschap.nl nog meer wekelijkse online events. Naast onze wekelijkse koffie café, virtuele borrel, pupquiz en bingo’s gaan we nu ook Online speeddaten met Oog voor Vriendschap.

Online speeddaten met Oog voor Vriendschap.

Online vriend speeddaten is echt een leuke ervaring, veilig en leuk om te doen. Je gaat gegarandeerd leuke mensen leren kennen en beleeft een super gezellige avond! Niet de druk van speeddaten voor singles, nee het doel is heel anders: kijken of er raakvlakken zijn voor een vriendschap.

Kan iedereen meedoen aan de events?

Zeker weten! Het enige verschil met normale events is dat je dit vanuit huis doet via PC of smartphone terwijl je lekker op de bank, in de tuin of achter je bureau zit. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels.

Swingo: een muzikale online bingo.

SWINGO! Een swingende bingo met OogvoorVriendschap
SWINGO! Een swingende bingo

Ook Swingo doen we gewoon via ZOOM en de duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. In plaats van het draaien van de cijfers en het bekende afroepen van de nummers: Nummer één….. (even een pauze) etc. etc. worden er nu fragmenten van allerlei bekende liedjes ten gehore gebracht door de gastheer/entertainer van de avond. Je gaat lekker los, dansen, lachen en vooral heel veel lol.

Herken het liedje en zing lekker mee. Als de titel van het gespeelde liedje op je swingokaart staat kruis je het aan. Bij een volle kaart roep je uit volle borst: Swingo! De winnaar krijgt een staande ovatie, ontvangt eeuwige roem en is een muzikale ervaring rijker!

VRIENDEN MAAK JE HIER!

Mede door de steun van het Oranje Fonds zijn het platorm en events geheel gratis.  Zoek je gezellige vrienden om mee te kletsen of om leuke dingen mee te doen? Meld je gratis aan, sluit nieuwe vriendschappen, doe mee aan online events en vergroot je vriendenkring.

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php