Search
Generic filters
Exact matches only

Tip van de week van Maikel ‘onze bierproever’

0
3 jaar geleden

Elke week geeft Maikel ‘onze bierproever’ een tip voor bij de online borrel. Deze week in de proeverij: Corona! Het coronavirus heeft geen impact gehad op biermerk Corona. In het eerst halfjaar zijn er niet minder, maar meer biertjes in ons land verkocht.

Corona (officieel Corona Extra) is een Mexicaans bier van Brouwerij Grupo Modelo. Vaak wordt dit bier gedronken met een schijfje limoen in de hals om een extra verfrissende smaak te creëren. Opvallend is dat het bier wordt geleverd in een blank glas, waardoor het bier beperkt houdbaar is.

Wil jij, net als Maikel, ondanks het Corona-virus op een leuke manier nieuwe mensen leren kennen? Doe dan mee aan onze borrel en je gaat gegarandeerd nieuwe mensen leren kennen en beleeft een super gezellige avond!

Thema deze week: “Vriendschap”

Het thema voor vrijdag 20 november is ‘Vriendschap’. Na een korte uitleg ga je steeds in groepjes van 4-5 deelnemers met elkaar in gesprek aan de hand van een vraag rondom het thema. Het team van OogvoorVriendschap bereiden weer 3 vragen voor. De vragen zijn bedoeld om met elkaar te delen vanuit persoonlijke verhalen.

Een kwartier voor de start van de borrel krijg je van ons jouw persoonlijke link doorgestuurd waarmee je in een paar klikken mee kunt doen. We raden je wel aan je laptop of pc te gebruiken met Google Chrome als webbrowser.  Nadat je bent ingelogd ben je klaar om te borrelen en is het gewoon afwachten tot de borrel van start gaat. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels.

Gratis aanmelden

Het virtuele café is gratis voor leden van OogvoorVriendschap. Elke vrijdag om 20.00 kunnen we  digitaal proosten op het weekend. Doe mee en geniet onder het genot van een drankje van de gezellighei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php