Search
Generic filters
Exact matches only

Tijd voor actie, nog meer wekelijkse online events

0
2 jaar geleden

Sinds de eerste lockdown heeft stichting Philia uit Hoofddorp met het project OogvoorVriendschap.nl meer dan 50 online events georganiseerd om mensen met een beperking (wie heeft er geen!?) met elkaar in contact te brengen.

De tweede lockOnline speeddaten met Oog voor Vriendschapdown en de avondklok veroorzaakt een nog grotere golf aan eenzaamheid. Tijd voor actie en daarom start OogvoorVriendschap.nl nog meer wekelijkse online events. Naast onze wekelijkse koffie café, virtuele borrel, pupquiz en bingo’s gaan we nu ook Online speeddaten met Oog voor Vriendschap.

Online speeddaten met Oog voor Vriendschap.

Online vriend speeddaten is echt een leuke ervaring, veilig en leuk om te doen. Je gaat gegarandeerd leuke mensen leren kennen en beleeft een super gezellige avond! Niet de druk van speeddaten voor singles, nee het doel is heel anders: kijken of er raakvlakken zijn voor een vriendschap.

Kan iedereen meedoen aan de events?

Zeker weten! Het enige verschil met normale events is dat je dit vanuit huis doet via PC of smartphone terwijl je lekker op de bank, in de tuin of achter je bureau zit. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels.

VRIENDEN MAAK JE HIER!

Mede door de steun van het Oranje Fonds zijn het platorm en events geheel gratis.  Zoek je gezellige vrienden om mee te kletsen of om leuke dingen mee te doen? Meld je gratis aan, sluit nieuwe vriendschappen, doe mee aan online events en vergroot je vriendenkring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php