Search
Generic filters
Exact matches only

Speeddate meer dan geslaagd

0
2 jaar geleden

Afgelopen zaterdagavond was de eerste online speeddate met Oog voor Vriendschap. De 18 deelnemers kwamen niet voor liefde, nee de insteek van deze speeddate was vriendschap. Na een kleine introductie ronde gingen de deelnemers van start. Elke 5 minuten was er een nieuwe ronde en tijd voor een goed gesprek. Na elke ronde mochten deelnemers aangeven of ze de ader nog een keer wilde spreken. Als beide de naam doorgaven was er een match ………….. gaaf, er zijn nu al meer dan 11 matches. Dit smaakt naar meer en daarom gaat Oog voor Vriendschap meer speeddates organiseren. Hou de agenda in de gaten

In deze Corona-quarantaine toch ‘live’ leuke mensen ontmoeten? Ga online vriend speeddaten en ontmoet zo nieuwe mensen. Online vriend speeddaten is echt een leuke ervaring, veilig en leuk om te doen. Je gaat gegarandeerd leuke mensen leren kennen en beleeft een super gezellige avond! Niet de druk van speeddaten voor singles, nee het doel is heel anders: kijken of er raakvlakken zijn voor een vriendschap.

Doel: niet daten, maar vriendschap

Je spreekt in ieder geval 7 andere mensen (elke ronde een nieuw thema, bv vriendschap), terwijl je lekker thuis op de bank of achter je bureau zit. Je ontmoet elkaar echt live, maar dan online via de computer of telefoon. Je hoort zijn of haar stem en lach, luistert naar elkaars verhalen, passies, dromen, wensen, dagelijkse bezigheden.

Kan iedereen meedoen?

Zeker weten! Het enige verschil met normale borrel is dat je dit vanuit huis doet via PC of smartphone terwijl je lekker op de bank, in de tuin of achter je bureau zit. Lees hier de positieve ervaringen van andere leden. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels.

100% gratis!
Boek nu voor het voordelige tarief en reserveer direct je plek voor dit unieke Event!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php