Search
Generic filters
Exact matches only

Save the date! Het is weer Bingo tijd met Eva en Gabrielle

0
2 jaar geleden

Heb jij wel zin in een gezellige middag? Op zaterdag 20 maart 2021 om 16.00 organiseert OogvoorVriendschap een super gezellige crazy Bingo! Dit keer weer helemaal verzorgd door de leden Eva en Gabrielle. Doe je mee?

Online Bingo

Omdat we door de maatregelen van het RIVM nog steeds niet met teveel mensen bij elkaar mogen komen, zal de bingo online georganiseerd worden op dezelfde manier als bij de online pubquiz. Je kunt vanuit huis meedoen via computer of tablet met de bingo. 

Tijdens de bingo is er per ronde twee maal kans op ee n hele mooie prijs! Dit keer is de hoofdprijs een Impact Borrelbox mede mogelijk gemaakt door o.a. Voor Goed.

Kan iedereen mee doen aan de Bingo?

Zeker weten! Meedoen is heel makkelijk, je meld je hieronder gratis en wij zullen op de dag zelf 

bingokaarten mailen en en een link delen waarmee je kunt inbellen. Eva en Gabrielle zullen deze avond jullie zeer enthousiaste Bingo host zijn en aan het rad draaien. Jullie kunnen vanaf je eigen keukentafel mee Bingo’en! Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels.

Gratis aanmelden

Ook Bingo is gratis voor leden van OogvoorVriendschap. Zoek je gezellige vrienden om mee te kletsen of om leuke dingen mee te doen? Meld je hier gratis aan, sluit nieuwe vriendschappen, doe mee aan online events en vergroot je vriendenkring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php