Search
Generic filters
Exact matches only

Positieve energie tijdens corona, met Fiona!

0
3 jaar geleden

Het lijkt soms onmogelijk om positief te denken (zeker tijdens deze corona-crisis), maar één ding is zeker: negatief zijn levert je helemaal niets op in het leven. Positief denken is een keuze die je zelf maakt. Wil jij meer positiviteit in je leven maar kamp je met de vraag hoe kan ik positief denken? Bekijk dan elke zondag het filmpje van Fiona om deze vraag te beantwoorden.

Positieve energie tijdens corona, met Fiona

Corona heeft ons leven veranderd, zeker ook voor mensen met een beperking (wie heeft er geen!?) die tussen wal en schip vallen. Tijd voor actie! Om onze leden, mensen met o.a. een lichamelijke, visuele, (licht)-verstandelijke beperking en autistische stoornis, veilig en gelijkwaardig met elkaar in contact te brengen hebben we daarom ons platform OogvoorVriendschap.nl weer online gezet, is er een hulplijn en zijn er wekelijks online events onder het motto ‘Samen helpen we elkaar de Coronacrisis door’. Elke woensdag is er het Koffie Café, elke vrijdag een gezellige borrel en eind mei Online ‘vriendschap’ speeddaten. Alles verloopt veilig via ZOOM en is helemaal gratis.

OogvoorVriendschap.nl is een initiatief van Stichting Philia.

Met het project OogvoorVriendschap.nl wil Stichting Philia mensen die tussen ‘wal en schip’ vallen helpen om nieuwe vrienden te maken. Tijdens deze coronacrisis gaan we dat doen via online webinars, dit platform, telefoonlijn en dagelijkse online activiteiten.

Mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds Dankzij steun van het Oranje Fonds is deze website, service, webinars en online bijeenkomst 100% gratis. In deze tijd dat we allemaal apart zitten, is het Oranje Fonds extra actief om mensen te verbinden. Dat doen we als grootste sociale fonds van Nederland. Wij willen dat niemand er alleen voor staat. Door sociale projecten te steunen als OogvoorVriendschap en door mensen te helpen er voor een ander te zijn. Dat is juist nu belangrijker dan ooit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php