Search
Generic filters
Exact matches only

Wie zijn wij? OogvoorVriendschap.nl...

OogvoorVriendschap.nl is een initiatief van Stichting Philia. Met het project OogvoorVriendschap.nl wil Stichting Philia mensen die tussen ‘wal en schip’ vallen helpen om nieuwe vrienden te maken. Tijdens deze coronacrisis gaan we dat doen via online evenementen, dit platform, telefoonlijn en dagelijkse online activiteiten.

Wil jij ondanks het Corona-virus op een leuke manier nieuwe mensen leren kennen? Wil je tijdens het Corona-virus meedoen aan dagelijkse online activiteiten zoals Koffie Cafe, webinars en de vrijdagmiddagborrel?

Registreer je dan 100% gratis op OogvoorVriendschap.nl >>

OogvoorVriendschap.nl is er voor iedereen, dus ook voor jou!

Jij, een leuk mens tussen de 18 en 70 jaar met een hoog niveau. Doordat jij wordt bestempeld als ‘met een beperking’ val je tussen wal en schip, want jij doet alles om van je leven iets moois te maken! Wij geven een persoonlijk tintje aan het maken van online vriendschap. Bij OogvoorVriendschap.nl kijken we niet naar je lichamelijke, visuele, (licht)-verstandelijke beperking en/of autistische stoornis, bij ons ben je gewoon iemand die op zoek is naar gelijkwaardige vriendschap, net als iedereen!

ONZE GARANTIES

  1. Echt 100% gratis *
  2. Dagelijkse gezellige events en bijeenkomsten
    Vanwege corona nu alleen online!
  3. Nieuwe contacten krijgen
  4. 100% besloten community
  5. Gecontroleerde profielen
  6. Zelf echt meedoen en punten verdienen = prijzen verdienen

Registreer je dan 100% gratis op OogvoorVriendschap.nl >>

Mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds

Mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds

Dankzij steun van het Oranje Fonds is deze website, service, webinars en online bijeenkomst 100% gratis. In deze tijd dat we allemaal apart zitten, is het Oranje Fonds extra actief om mensen te verbinden. Dat doen we als grootste sociale fonds van Nederland. Wij willen dat niemand er alleen voor staat. Door sociale projecten te steunen als OogvoorVriendschap en door mensen te helpen er voor een ander te zijn. Dat is juist nu belangrijker dan ooit.

Registreer je dan 100% gratis op OogvoorVriendschap.nl >>

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php