Search
Generic filters
Exact matches only

Online Nieuwjaarsborrel: een vrolijk en muzikaal nieuwjaar

0
2 jaar geleden

Oog voor Vriendschap leidde het nieuwe jaar op vrolijke wijze in met de allereerste online Nieuwjaarsborrel en dit was niet zomaar een bijeenkomst! Naast de gebruikelijke mogelijkheid om een gezellig praatje te maken, stond er voor de deelnemers namelijk ook een Bingoavond op het programma!

online Nieuwjaarsborrel 2020Voordat het spel begon verzamelden zowel de nieuwkomers als de bekende gezichten van de borrel zich op Zoom en kregen zij volop de mogelijkheid om elkaar te leren kennen en, in de geest van het nieuwe jaar, de goede voornemens voor 2021 te delen. Meer sporten, verhuizen en een carriére switch: er was geen twijfel over dat onze deelnemers vastbesloten waren er een goed jaar van te maken!

Online Nieuwjaarsborrel en Top 2000 Bingo

Onder de enthousiaste leiding van Maikel en Vincent begon vervolgens de Top 2000 Bingo! Naast de Bingokaart was iedereen uitgerust met een overzicht van de Top 2000 van 2020, want dit was  Bingo met een interessante draai! Ieder nummer dat getrokken werd kwam overeen met een plek in de Top 2000 en wanneer het betreffende lied werd afgespeeld kon het bijbehorende nummer van de Bingokaart gestreept worden.

Met internationale hits als The Rolling Stones, Queen en Prince, evenals artiesten van eigen bodem als Danny Vera, Ramses Shaffy en Miss Montreal, werd het een vrolijke en muzikale race om de eerste Bingo. Meerdere keren waren het niet alleen de artiesten maar ook de deelnemers die spontaan in zang uitbarstten en liet Maikel zijn stemgeluid meer dan gelden.

Tijdens de Bingo werd ook de muzikale kennis van de deelnemers op de proef gesteld. Bij een aantal nummers waren er namelijk bonusvragen voorbereid en op de eerste die er twee juist wist te beantwoorden wachtte een mooie prijs! Nog voor de pauze was het Gabrielle die deze prijs na slechts twee vragen in de wacht wist te slepen. Maikel zou voor haar een week lang gratis de afwas komen doen!

Niet lang daarna was het Tim die als eerste de bovenste rij van zijn kaart wist te vullen en een prijs uit mocht kiezen. Zonder veel moeite ging hij voor een jaar lang gratis lidmaatschap voor OogvoorLiefde.nl, de nummer één datingsite voor mensen met een beperking in Nederland. Wellicht dat er voor hem meer dan alleen een gezellig potje Bingo uit deze avond voort zal komen!

De race was echter nog niet voorbij en werd al snel voortgezet, deze keer om de volle Bingokaart! Terwijl het einde van de avond naderde en een veelvoud aan liedjes zowel de oren als de kaarten vulden, waren het Irene en Gabrielle die tegelijkertijd de eindstreep bereikten. Omdat Gabrielle haar prijs al had ontvangen, ging de laatste prijs naar Irene. Zij werd deze avond de gelukkige bezitter van “De Taartenbijbel” door Hans Spitsbaard, een boek met maar liefst 160 recepten  voor lekkere, klassieke en spannende taarten! Deze prijs is gedoneerd door Delongi Groep Nederland, zonder wiens sponsoring en steun deze avond niet mogelijk was geweest!

De Nieuwjaarsborrel van oog voor Vriendschap kwam daarmee ten einde, maar deze gezellige, muzikale en ronduit succesvolle opening van het jaar was nog maar het begin! Voor 2021 hebben wij namelijk nog vele evenementen in petto! Klinkt bijvoorbeeld een gezellige avond als deze jou als muziek in de oren, dan wil je de wekelijkse Zoomborrel op vrijdagavond zeker niet missen!

Net als in 2020 veel nieuwe online events

Namens het hele team van Oog voor Vriendschap willen wij het Oranje Fonds bedanken voor de steunen en wensen we jou een gelukkig, gezond en gezellig 2021 vol nieuwe vriendschappen toe en hopen we je snel te zien bij een van onze evenementen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php