Search
Generic filters
Exact matches only

Online borrel met weer veel nieuw mensen

0
2 jaar geleden

Zelf kiezen “Klik op het knopje Braekout Rooms en dan kun je kiezen bij wie je in de groep wilt.”Deze keer mochten we zelf kiezen met wie we wilden praten. Dat is nog best een gedoe hoor, wisselen van Breakout Room, maar het lukte iedereen wel. Het leuke hieraan is ook, dat je zelf kunt wisselen van Breakout Room zodat je met een ander kunt gaan praten als je gesprekje met de ene klaar is. Zo ontmoet je vrij snel veel mensen en leer je ze goed kennen omdat je in een kleiner groepje met elkaar praat. 

Doe je volgende keer ook mee aan de online borrel?

echte vriendschap

OogvoorVriendschap.nl is een initiatief van Stichting Philia. Met het project OogvoorVriendschap.nl wil Stichting Philia mensen die tussen ‘wal en schip’ vallen helpen om nieuwe vrienden te maken. Tijdens deze coronacrisis gaan we dat doen via online evenementen, dit platform, telefoonlijn en dagelijkse online activiteiten.

Wil jij ondanks het Corona-virus op een leuke manier nieuwe mensen leren kennen? Wil je tijdens het Corona-virus meedoen aan dagelijkse online activiteiten zoals Koffie Cafe, webinars en de vrijdagmiddagborrel?

Registreer je dan 100% gratis op OogvoorVriendschap.nl >>

Onze online borrel is er voor iedereen, dus ook voor jou!

Jij, een leuk mens tussen de 18 en 70 jaar met een hoog niveau. Doordat jij wordt bestempeld als ‘met een beperking’ val je tussen wal en schip, want jij doet alles om van je leven iets moois te maken! Wij geven een persoonlijk tintje aan het maken van online vriendschap. Bij OogvoorVriendschap.nl kijken we niet naar je lichamelijke, visuele, (licht)-verstandelijke beperking en/of autistische stoornis, bij ons ben je gewoon iemand die op zoek is naar gelijkwaardige vriendschap, net als iedereen!

Speeddate met Oog voor Vriendschap

 Maar het kan nog makkelijker. Op vrijdag 9 april 2021 vindt er vanaf 19.30 uur een speeddate van OogvoorVriendschap plaats. Niet daten dus, maar een speeddate om vrienden te maken. Hoe werkt het? Simpel! Je gaat naar www.oogvoorvriendschap.nl, je wordt lid en je meldt je aan voor de speeddate (geheel gratis). Tijdens de speeddate maak je kennis met maar liefst 6 mensen doordat je 1-op-1 met hen praat in een Breakout Room. Leuk? Meldt je snel aan! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php