Search
Generic filters
Exact matches only

Online Bingo 15 jan 2021 – Nummerrrrrr……

0
2 jaar geleden

Online Bingo!!! Even de bingo controleren en dan een mooie prijs. Dit waren de ingrediënten voor de super gezellige bingo avond van OogvoorVriendschap op vrijdag 15 januari 2021. Twee hele leuke leden, Eva en Gabrielle van OogvoorVriendschap organiseerden deze Online Bingo.

Laat de ballen maar rrrrrrrolllen, de Online bingo is gestart!!!!!

Online BingoOp veilige afstand van elkaar draaide een van hen de balletjes en las de nummers voor Nummer niet verstaan? Geen punt, de nummers waren ook in beeld te zien.  

 “Ik ga weer even draaien hoor”, dan moesten we eventjes wachten op de nieuwe nummers……en dan kwamen ze weer. “Nummerrrrr 86! Nog geen bingo?” Tijdens de Online Bingo was het maar héél af ent oe stil, tussen het noemen van de getallen door kon je gewoon gezellig kletsen. “Waar praten jullie dan over?” Over alles eigenlijk, Waar wil jij het met ons over hebben?

Hoe werkt een Online Bingo bij OogvoorVrienschap?

Heb jij je al aangemeld op www.oogvoorvriendschap.nl? Dan gaat het heel makkelijk! Meld je aan voor het evenement en je krijgt een mailtje met een link naar de ZOOM meeting (die open je op je laptop) én je krijgt een link naar jouw persoonlijke bingo kaart (die open je op je telefoon). Makkelijk, toch?  

Kan iedereen mee doen aan de online events?

Zeker weten! Het enige verschil met normale borrel is dat je dit vanuit huis doet via PC of smartphone terwijl je lekker op de bank, in de tuin of achter je bureau zit. Lees hier de positieve ervaringen van andere leden.

Gratis aanmelden

Alle online evenementen zijn gratis voor leden van OogvoorVriendschap. Check de agenda, doe mee en geniet onder het genot van een drankje van de gezelligheid.

VRIENDEN MAAK JE HIER!

Zoek je gezellige vrienden om mee te kletsen of om leuke dingen mee te doen? Meld je gratis aan, sluit nieuwe vriendschappen, doe mee aan online events en vergroot je vriendenkring.

Kijk hier een stukje terug van de gezellige avond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php