Search
Generic filters
Exact matches only

NLdoet: Stichting Philia heeft oog voor vriendschap

0
2 jaar geleden

Op vrijdag 28 mei en zaterdag 29 mei 2021 is het weer zover. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 17e keer NLdoet. Ook Stichting Philia is dit jaar weer van de partij. Op zaterdag 29 mei wandelt Stichting Philia voor de vriendschap in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. De wandeling wordt afgesloten met een heerlijke picknick. Wil jij graag nieuwe vrienden maken en heb je zin in een gezellige dag? Geef je dan gauw op via info@stichtingphilia.nl of via OogvoorVriendschap.nl.

Gewoon weer bij en met elkaar: Wandeltocht & Picknick

“Tijdens NLDoet zetten wij mensen die tussen wal en schip vallen in het zonnetje. Bij Stichting Philia draag je geen stempel ‘beperking’. Bij ons ben je gewoon een mens op zoek naar vriendschap, net als iedereen”, zo vertelt Vincent van Munster, oprichter van Stichting Philia. Voor de vijfde keer op rij organiseert Stichting Philia een activiteit voor NLDOet. Misschien kent u Stichting Philia van de waanzinnig leuke Ladiesday die plaatsvind tijdens NLDOet. In verband met de huidige coronamaatregelen bedacht Stichting Philia een duurzame activiteit zodat iedereen op een veilige manier kan deelnemen. Een heerlijke wandeling in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp, afgesloten met een gezellige picknick. De wandeling start om 10.00 uur bij restaurant Papa’s Beach House aan de IJweg 961, 2131 LV in Hoofddorp.

Wilt u zich belangeloos inzetten voor een prachtige groep mensen? Ga dan gauw naar www.nldoet.nl.

OogvoorVriendschap

Stichting Philia is sinds 2014 dé organisatie die zich inzet om eenzaamheid te bestrijden onder mensen die tussen wal en schip vallen. Samen met het Oranje Fonds ontwikkelde Vincent van Munster aan het begin van de coronacrisis het project OogvoorVriendschap, een project van Stichting Philia uit 2015 wat in het kader van de huidige tijd in een nieuw jasje werd gegoten. Online events, gezelligheid, gewoon lekker jezelf zijn. Op het online platform www.oogvoorvriendschap.nl. kunnen leden vrienden zoeken, berichten sturen en verhalen en foto’s delen.

Veilig

Uiteraard is het deze editie extra belangrijk dat NLdoet op een veilige manier plaatsvindt. Zolang zowel klusorganisaties als vrijwilligers zich aan alle voorschriften houden zijn er gelukkig genoeg activiteiten die veilig op 1,5 meter plaats kunnen vinden. Het Oranje Fonds heeft daarnaast enkele maatregelen ingevoerd die het voor organisaties makkelijker maken veilig een klus te organiseren, zoals een extra bijdrage voor de aanschaf van beschermende materialen.

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php