Search
Generic filters
Exact matches only

Nieuw Swingo: een muzikale online bingo

0
2 jaar geleden

Nog steeds een lockdown en een avondklok, dus wij kunnen wel wat gezelligheid gebruiken. Daarom organiseren wij aankomende zaterdag een SWINGO.

Swingo: een muzikale online bingo.

SWINGO! Een swingende bingo met OogvoorVriendschap
SWINGO! Een swingende bingo

Ook Swingo doen we gewoon via ZOOM en de duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. In plaats van het draaien van de cijfers en het bekende afroepen van de nummers: Nummer één….. (even een pauze) etc. etc. worden er nu fragmenten van allerlei bekende liedjes ten gehore gebracht door de gastheer/entertainer van de avond. Je gaat lekker los, dansen, lachen en vooral heel veel lol.

Herken het liedje en zing lekker mee. Als de titel van het gespeelde liedje op je swingokaart staat kruis je het aan. Bij een volle kaart roep je uit volle borst: Swingo! De winnaar krijgt een staande ovatie, ontvangt eeuwige roem en is een muzikale ervaring rijker!

Kan iedereen mee doen?

Zeker weten! Het enige verschil met een normale Swingo is dat je dit vanuit huis doet via PC of smartphone terwijl je lekker op de bank, in de tuin of achter je bureau zit. Lees hier de positieve ervaringen van andere leden.

Hoe werkt een Swingo?

Op de dag van de Swingo krijg je van ons jouw persoonlijke link doorgestuurd waarmee je in een paar klikken mee kunt doen van ZOOM. We raden je wel aan je laptop of pc te gebruiken met Google Chrome als webbrowser.  Nadat je bent ingelogd ben je klaar om mee te doen en is het gewoon afwachten tot de borrel van start gaat. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels.

Doe mee: wat is jouw favoriete nummer uit de jaren ’80 en ’90?

Tijdens de Swingo delen wij onze favoriete liedjes uit de ’80 en ’90. En nu willen wij natuurlijk van jou weten: welke muziek vond jij leuk in de jaren ’80 en ’90? Stuur je tip naar info@oogvoorvriendschap.nl.

Mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds

Mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds

Dankzij steun van het Oranje Fonds is deze website, service, webinars en online bijeenkomst 100% gratis. In deze tijd dat we allemaal apart zitten, is het Oranje Fonds extra actief om mensen te verbinden. Dat doen we als grootste sociale fonds van Nederland. Wij willen dat niemand er alleen voor staat. Door sociale projecten te steunen als OogvoorVriendschap en door mensen te helpen er voor een ander te zijn. Dat is juist nu belangrijker dan ooit.

Gratis aanmelden

Ook Swingo is gratis voor leden van OogvoorVriendschap. Zoek je gezellige vrienden om mee te kletsen of om leuke dingen mee te doen? Meld je hier gratis aan, sluit nieuwe vriendschappen, doe mee aan online events en vergroot je vriendenkring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php