Search
Generic filters
Exact matches only

Maak uw online evenement compleet met de IMPACT borrelbox van de BioExpress!

0
2 jaar geleden

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Zeker in deze onzekere Coronatijden, waarin we meer dan ooit aan huis gekluisterd zitten, is dit lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. De BioExpress komt daarom met de IMPACT borrelbox, de perfecte manier om uw online evenement compleet te maken! Want zeg nu zelf: wat is een borrel zonder hapje, drankje of impact?

IMPACT borrelboxIMPACT borrelbox van de BioExpress

Deze borrelbox is er niet zomaar een, maar een heuse proeverij vol impact! De box zit vol lekkere, eerlijke en goede producten als onze populaire Chutney van ‘geredde’ groenten (de winnaar van het Groenste Idee), Barry’s Dadelballetjes, een luxe gekruide notenmix, gemarineerde olijven en huisgemaakte kaasvlinders.

Daarnaast kunt u het voor al uw medewerkers thuis laten bezorgen, eventueel met een boodschap op een zelfgeschreven kaartje erbij voor die extra persoonlijke noot! Of het dus om een online borrel,  teambuildingsoefening of vergadering gaat, niemand hoeft meer om lekkers verlegen hoeft te zitten!

Naast ontzettend lekker en feestelijk is de IMPACT Borrelbox bewust en eerlijk als maar zijn kan! Onze talenten met afstand tot de arbeidsmarkt hebben niet alleen de locale producten met passie en liefde bereid, maar ook de kist en borrelplank van ‘gered’ hout gemaakt. Op die manier krijgen talenten met een beperking een plek in de maatschappij én wordt verspilling van zowel voedsel als materiaal tegengegaan.

10% van de omzet naar OogvoorVriendschap

Bovendien gaat 10% van de omzet naar Stichting Philia, die met deze bijdrage online evenementen kan organiseren voor mensen die vanwege het Coronavirus in een sociaal isolement zitten. Lekker, sociaal en duurzaam dus, zoals u van de BioExpress kunt verwachten!

Met een bestelling van minimaal zes boxen kunt u vanaf €14,95 per persoon uw medewerkers ook verrassen met de IMPACT borrelbox, een klein maar onvergetelijk feestje dat een glimlach op ieders gezicht zal toveren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php