Search
Generic filters
Exact matches only

Maak kennis met Maikel

0
2 jaar geleden

Elke week brengen wij met veel plezier een lid van OogvoorVriendschap.nl in beeld. Deze week is de beurt aan Maikel, begonnen als deelnemer, maar al lange tijd de grootste ambassadeur van Stichting Philia. Hij organiseert al jaren een eigen wandelclub en tijdens de Coronaperiode ook online events op OogvoorVriendschap.nl, zoals de Top2000 Pubquiz en de Crazy Bingo. Hier vertelt hij je graag meer over zichzelf, zijn ervaringen met de site, tips voor nieuwe leden en meer!

Wie is Maikel?

Maikel Koehof is vijftig jaar, afkomstig uit Amsterdam en woonachtig in Nieuw-Vennep. Hij werkt fulltime als hovenier en in zijn vrije tijd houdt hij van buitenactiviteiten zoals wandelen. Als geboren Amsterdam is het niet verrassend dat Maikel ook Ajax-supporter in hart en nieren is. “Dat zal ik altijd blijven,” zegt hij vol overtuiging. “Dat weet ik wel zeker.”

Heb je leuke mensen ontmoet?

“Ja, zeker heb ik leuke mensen ontmoet bij OogvoorVriendschap!” vertelt Maikel enthousiast. “Zoals Eva, Gabrielle, Jean-Pierre.” Eva en Gabrielle had hij als vrijwilliger voor OogvoorVriendschap bezocht om ze een prijs te overhandigen die ze hadden gewonnen bij een van de wekelijkse Zoom-evenementen. Jean-Pierre kent nog maar pas, maar hij “lijkt me een hele toffe peer!”

Tips voor nieuwe leden van OogvoorVriendschap.nl

“Iedereen is welkom. Dat is het belangrijkste,” zegt Maikel volmondig. Hij raadt nieuwe leden wel aan om bij de wekelijkse Zoom-borrel niet meteen in een grote groep te duiken, want dat  is vrij hecht en “ik zie ook dat [dat] voor nieuwe leden daarvoor te druk is.” Het is verstandiger om “eerst even met één persoon apart te zitten en te praten,” legt hij uit. Dan hebben ze een beter idee wat ze kunnen verwachten.

Waarom moeten mensen lid worden van OogvoorVriendschap.nl?

Allereerst “omdat het gewoon een hele leuke ploeg is, een leuke website met leuke mensen.” Daarnaast is Maikel ook erg enthousiast dat iedereen events kan verzinnen en organiseren. Als je bijvoorbeeld een kookworkshop wil houden via Zoom, dan is dat mogelijk. “En daarom zou ik lid worden van OogvoorVriendschap!” concludeert hij

Heb je zelf nog leuke events in gedachte?

Dat heeft Maikel zeker! “In het voorjaar gaat de Wandelclub weer beginnen. Mensen die van wandelen houden: kom, want ik ga het in een nieuw jasje steken!” kondigt hij aan. Voortaan gaat het namelijk ook plaatsvinden in de omgeving waar de deelnemers wonen. “Ik merk dat als je alles in de omgeving Haarlemmermeer doet, dat het [voor sommigen] te ver is,” legt Maikel uit. “Ik kan ze ook leren om het zelf te doen. Dat zou heel mooi zijn.”

Natuurlijk staan er meer leuke evenementen in de steigers, maar vanwege COVID-19 zijn die momenteel lastig te organiseren. “Maar,” laat hij vol overtuiging weten, “Dat komt vanzelf weer goed.”

VRIENDEN MAAK JE BIJ OOOGVOORVRIENDSCHAP!

Dus is meedoen aan of organiseren van gezellige evenementen met leuke mensen echt iets voor jou? Volg dan nu Maikel’s voorbeeld en meld je vandaag nog gratis aan bij OogvoorVriendschap.nl!

Aankomende events

Wekelijks veel leuke online evenementen en webinars voor en door onze leden. Check hier onze agenda. Lees hier de positieve ervaringen van andere leden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php