Search
Generic filters
Exact matches only

Maak kennis met Gabrielle

0
2 jaar geleden

Elke week brengen wij met veel plezier een lid van OogvoorVriendschap.nl in beeld. Deze week is dat Gabrielle. Zij is naast lid van OogvoorVriendschap ook actief in het organiseren van verschillende online events. Hier vertelt ze meer over zichzelf, haar ervaringen met de site, tips voor nieuwe leden en meer!

Wie is Gabrielle?

Gabrielle is 32 en geboren en getogen in Oostvoorde. Ze woont nu vlakbij haar geboorteplaats in een huis in Brielle met haar poes Chloe. Brielle is een “leuk geschiedenisstadje,” vertelt ze, en “met 1 april is het altijd heel gezellig hier en kun je geschiedenis opsnuiven.”

Heb je leuke mensen ontmoet?

“Ja, ik heb een heleboel leuke mensen ontmoet,” zegt Gabrielle. Ze had OogvoorVriendschap leren kennen dankzij een ander lid, Eva, en nu heeft ze “meerdere mensen mogen ontmoeten, waaronder Vincent, maar ook Maikel [en] meerdere mensen die hier elke vrijdagavond of woensdagochtend meedoen aan de borrels.”

Tips voor nieuwe leden van OogvoorVriendschap.nl

Gabrielle vertelt dat ze toevallig “Maikel en een ander lid [van OogvoorVriendschap heeft] ontmoet, hier in mijn huis.” Dat was nog voordat de avondklok werd ingevoerd. Wat de periode na Corona betreft hoopt ze op een “tripje naar Leiden of een barbecue […] wat we met z’n allen gaan doen.” Ze hoopt “dat we [dan] events kunnen plannen. Dat je een bedragje meebetaalt [en] dat je dan gewoon een dagje leuk weg kan.”

Gabrielle stelt nieuwe leden voor eerst voor zichzelf op de site te kijken om uit te vinden wat ze ervan vinden, er een nachtje over te slapen en vervolgens gewoon mee te doen. “Want het is eigenlijk gewoon superleuk en het is een aanwinst voor jezelf, [voor] je zelfvertrouwen en [voor het] connecten met mensen. Dus ik zeg gewoon: doen!”

Waarom moeten mensen lid worden van OogvoorVriendschap.nl?

ls belangrijkste verbeterpunt noemt Gabrielle de site zelf. Het is belangrijk om mensen aan te stellen om de site te kunnen verbeteren, zodat de functionaliteit van de site beter is en de leden beter met elkaar kunnen communiceren. “Want nu springt dat er nog niet echt uit op de site, dat je denkt ‘ik ga met iemand chatten.’” Door de betere functionaliteit naar de site te brengen met de technologie van vandaag gaat dat wel lukken. Dat “weet ik 100% zeker.”

VRIENDEN MAAK JE BIJ OOOGVOORVRIENDSCHAP!

Klinken een gezellige site waar je nieuwe leuke mensen kunt ontmoeten en je je zelfvertrouwen kunt opkrikken als iets voor jou? Volg dan nu Gabrielle’s voorbeeld en meld je vandaag nog gratis aan bij OogvoorVriendschap.nl!

Aankomende events

Wekelijks veel leuke online evenementen en webinars voor en door onze leden. Check hier onze agenda. Lees hier de positieve ervaringen van andere leden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php