Search
Generic filters
Exact matches only

Maak kennis met Eva van OogvoorVriendschap.nl

0
2 jaar geleden

Elke week brengen wij met veel plezier een lid van OogvoorVriendschap.nl in beeld. Deze week is dat Eva, die als deelneemster was begonnen, maar nu ook haar eigen evenementen met ons organiseert. Hier vertelt ze over haar ervaringen met de site, geeft ze tips voor nieuwe leden en meer!

Wie is Eva?

Heb je leuke mensen ontmoet?

Een paar weken geleden heeft Eva haar eerste live ontmoeting gehad met een contact van OogvoorVriendschap.nl. “Toen hebben we met elkaar lopen borrelen,” vertelt ze enthousiast. Daarnaast heeft ze online ook een hoop nieuwe contacten weten te maken en lijkt het haar ontzettend leuk om nog meer nieuwe mensen te ontmoeten. Deze zorgen niet alleen voor veel gezelligheid, maar zijn voor Eva ook een bron van kracht. Zo kan ze altijd terecht bij een van haar nieuwe vrienden als ze vragen heeft over hun gedeelde beperking.

Wanneer COVID-19 eenmaal onder controle is en de mensen weer samen kunnen komen, hoopt Eva met de medeleden van OogvoorVriendschap en de nieuwe vrienden die ze heeft gemaakt gezellig op stap te gaan.

Tips voor nieuwe leden van OogvoorVriendschap.nl

“Bezoek de website en meld je aan voor de gezellige online evenementen,” adviseert Eva de nieuwe leden van OogvoorVriendschap.nl. “Je ontmoet hier echt superleuke mensen [en] met iedereen heb je een andere klik.” Zo kun je met de een over hobby’s praten, met een ander over werk en met weer een ander over je beperking. “Het is heel divers.”

Waarom moeten mensen lid worden van OogvoorVriendschap.nl?

Daarover hoeft Eva niet lang na te denken. “Voor nieuwe leuke vriendschappen, voor toffe online evenementen en, als het weer mag, de live evenementen!”

Wensen & verbeterpunten!

Om de ervaring op OogvoorVriendschap.nl voor iedereen zo positief mogelijk te maken, horen we graag van onze deelnemers hoe we dat het best aan kunnen pakken. Eva hoopt vooral dat de site toegankelijker gemaakt kan worden door bijvoorbeeld “meer [te] werken met filmpjes” voor “mensen die niet kunnen lezen of schrijven”, of het design zo aanpassen dat slechtzienden makkelijker van de site gebruik van kunnen maken.

VRIENDEN MAAK JE BIJ OOOGVOORVRIENDSCHAP!

Dus zoek je gezellige vrienden om mee te kletsen of om leuke dingen mee te doen? Volg dan nu Eva’s voorbeeld en “meld jullie allemaal aan op Oogvoorvriendschap.nl voor toffe vriendschappen!”

Zoek je gezellige vrienden om mee te kletsen of om leuke dingen mee te doen? Meld je gratis aan, sluit nieuwe vriendschappen, doe mee aan online events en vergroot je vriendenkring.

Aankomende events

Wekelijks veel leuke online evenementen en webinars voor en door onze leden. Check hier onze agenda. Lees hier de positieve ervaringen van andere leden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php