Search
Generic filters
Exact matches only

Koningsdag 2021: Online Borrel en proostmoment

0
2 jaar geleden

Geen mensenmassa’s, vrijmarkten en feestjes: vanwege corona ook dit jaar geen normale Koningsdag 2021. Zin in een oranje feestje met leuke mensen? Doe dan gratis mee aan onze Koningsdag 2021 borrel en je gaat gegarandeerd nieuwe mensen leren kennen en beleeft gegarandeerd een super gezellige avond!

Koningsdag 2021 borrel

Koningsdag 2021 borrelKoningsdag is geen Koningsdag zonder proostmomentje. Daarom heft heel Nederland, dus ook wij bij OogvoorVriendschap, om 20.30uur stipt het glas. Het is aan jou of het bier, limonade of oranjebitter is waarmee je proost. Leve de koning!

Het online café van OogvoorVriendschap is echt een leuke ontmoetingsplek waar je tijdens deze corona lockdown op een leuke manier mensen gaat leren kennen. We gaan met elkaar in gesprek vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid en maken er samen een gezellige avond van.

Kan iedereen mee borrelen?

Zeker weten! Het enige verschil met normale borrel is dat je dit vanuit huis doet via PC of smartphone terwijl je lekker op de bank, in de tuin of achter je bureau zit. Lees hier de positieve ervaringen van andere leden.

Hoe werkt een online borrel?

Ben je aangemeld? Leuk! Dan krijg je op de  vrijdag zelf persoonlijke uitnodiging doorgestuurd waarmee je in een paar klikken mee kunt doen via het gratis programma ZOOM. We raden je wel aan je laptop of pc te gebruiken met Google Chrome als webbrowser.  Nadat je bent ingelogd ben je klaar om mee te doen en is het gewoon afwachten tot de borrel van start gaat. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels.

De IMPACT BORRELBOX

Dit is een box waarover uw collega’s nog lang zullen napraten. Niet zo maar een borrelbox maar een heuse proeverij vol impact. De inhoud van deze box is een klein feestje die een glimlach tovert op ieders gezicht. De producten van de box worden met passie en liefde gemaakt en ingepakt door de talenten van de BioExpress. Sociaal, biologisch en duurzaam geïnspireerd, lokale leveranciers en zeker niet onbelangrijk, erg lekker!

Samen een borrel met Impact organiseren en eenzaamheid bestrijden?

Samen maken we de lekkerste en bijzonderste borrelbox van Nederland en geven we uw borrel nog meer impact. Daarnaast gaat ook 10% van de winst naar Stichting Philia die met deze bijdrage online events kan organiseren voor mensen met een beperking die vanwege het coronavirus in een sociaal isolement zitten. Meer weten of direct bestellen kan via https://bioexpress.nl/de-impact-borrelbox/.

Gratis aanmelden

Aanmelden is verplicht, maar ook de Koningsdag 2021 borrel is gratis voor leden van OogvoorVriendschap. Elke vrijdag om 20.00 proosten we op het weekend. Meld je hieronder gratis aan en geniet onder het genot van een drankje van de gezelligheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php