Search
Generic filters
Exact matches only

Eerste Swingo super gezellig!

0
2 jaar geleden

We zitten nog steeds in een lockdown en dan ook nog een avondklok, dus wij kunnen wel wat gezelligheid gebruiken. Daarom organiseerde wij zaterdag 20 februari onze eerste SWINGO …. en wat een feest.

Ook Swingo ging gewoon via ZOOM en dit keer duurde het meer dan twee uur. In plaats van het draaien van de cijfers en het bekende afroepen van de nummers: Nummer één….. (even een pauze) etc. etc. draaide Maikel en Vincent nu fragmenten van allerlei bekende liedjes. Veel deelnemers gingen helemaal los, er werd gedanst en zoals altijd weer veel tijd om met elkaar te praten en hadden de meesten weer een lol.

Hoe werkt een Swingo?

Op de dag van de Swingo krijg je van ons jouw persoonlijke link doorgestuurd waarmee je in een paar klikken mee kunt doen van ZOOM. We raden je wel aan je laptop of pc te gebruiken met Google Chrome als webbrowser.  Nadat je bent ingelogd ben je klaar om mee te doen en is het gewoon afwachten tot de borrel van start gaat. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels.

Doe mee: wat is jouw favoriete nummer uit de jaren ’80 en ’90?

Tijdens onze Swingo’s delen wij onze favoriete liedjes uit de ’80 en ’90. En nu willen wij natuurlijk van jou weten: welke muziek vond jij leuk in de jaren ’80 en ’90? Stuur je tip naar info@oogvoorvriendschap.nl.

Mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds

Mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds

Dankzij steun van het Oranje Fonds is deze website, service, webinars en online bijeenkomst 100% gratis. In deze tijd dat we allemaal apart zitten, is het Oranje Fonds extra actief om mensen te verbinden. Dat doen we als grootste sociale fonds van Nederland. Wij willen dat niemand er alleen voor staat. Door sociale projecten te steunen als OogvoorVriendschap en door mensen te helpen er voor een ander te zijn. Dat is juist nu belangrijker dan ooit.

Gratis aanmelden

Net als alle events is Swingo gratis voor leden van OogvoorVriendschap. Zoek je gezellige vrienden om mee te kletsen of om leuke dingen mee te doen? Check onze agenda, sluit nieuwe vriendschappen, doe mee aan online events en vergroot je vriendenkring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php