Search
Generic filters
Exact matches only

Een luisterend oor nodig?

0
3 jaar geleden

https://oogvoorvriendschap.nl/aanmelden-voor-een-gesprek/

Zit je alleen thuis door het coronavirus en voel je je eenzaam? Praten lucht op! Voor mensen met een beperking die tussen wal en schip vallen en die even willen kletsen heeft OogvoorVriendschap daarom nu een telefonische hulpdienst. Daarmee bieden wij jou de mogelijkheid voor een vrijblijvend en anoniem telefoongesprek dat ingaat op wat jij nodig hebt.

coronavirus telefonische hulpdienstWil je even spuien of je verhaal kwijt kunnen? Dan zullen wij je een luisterend oor bieden. Heb je juist wat concreter advies nodig over hoe je met zaken om kan gaan in deze stressvolle tijd, zoals  de muren die op je afkomen of een lastige situatie thuis of op je werk? Wij zullen ons best doen om je het advies te geven waardoor je zelf weer verder kunt. Waar je behoeftes ook mogen liggen: je kunt van ons verwachten dat wij er voor jou zijn, je serieus nemen en niet oordelen over waar je mee zit. Het is al fantastisch dat je het deelt, want dat is zeker niet altijd gemakkelijk!

Hoe werkt het?

Na het invullen van het contactformulier, krijg je binnen 24 uur een mail terug met een voorstel voor een gesprek. Houd er rekening mee dat dit in het weekend iets langer kan duren. De gesprekken vinden dus niet direct plaats, maar er wordt eerst een afspraak met je gemaakt.

Als de afspraak eenmaal is vastgesteld, dan wordt je op de afgesproken dag en tijdstip anoniem gebeld. De gesprekken duren maximaal 30 minuten, zijn geheel kostenloos en vinden uiteraard plaats met alle respect voor jouw privacy! Bovendien krijg je ook een gratis lidmaatschap voor OogvoorVriendschap, dé datingsite voor mensen met een beperking in Nederland!

Met wie praat ik?

De persoon met wie je praat wordt hiervoor niet betaald, maar is wel zorgvuldig geselecteerd, opgeleid en begeleid door professionele beroepskrachten. Zowel de telefoonlijn als de e-mail en de chat worden bemand door betrokken mensen met levenservaring die graag iets voor jou, voor anderen en voor de maatschappij willen betekenen. Je bent dus gegarandeerd van professionele en oprechte hulp!

Waar zijn de gesprekken niet voor bedoeld?

De gesprekken zijn géén therapie, en zijn daar ook geen vervanging voor. Ook wordt er géén medisch advies gegeven. Voor deze informatie raden we je aan je huisarts te bellen, of het RIVM, de WHO of de Rijksoverheid te raadplegen.

Wat gebeurt er met mijn privacy en gegevens?

Ondanks dat de gesprekken geen therapie zijn, hanteren wij de beroepscode voor psychologen. De basisprincipes hiervan zijn dat je je als professional verantwoordelijk, integer, respectvol en deskundig gedraagt. Dit heeft betrekking op onze vrijwilligers, de gesprekken en op hoe er met je gegevens om wordt gegaan.

Je gegevens (naam (echt of anoniem), email en telefoonnummer), worden niet gedeeld met andere partijen en uitsluitend gebruikt om jou op het afgesproken moment te bellen. De emails worden na afronding van het gesprek, mits er een tweede gesprek komt, verwijderd en ook niet door anderen gelezen. Ook de inhoud van wat besproken wordt, blijft beperkt tot het gesprek zelf en zal met niemand anders worden gedeeld.

Wij staan voor je klaar!

Als je behoefte hebt aan een goed gesprek in deze onzekere tijden, schroom dan niet om nu contact met OogvoorVriendschap op te nemen! Onze vriendelijke en behulpzame vrijwilligers staan klaar om naar je te luisteren en te helpen je zaken op een rijtje te krijgen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php