Search
Generic filters
Exact matches only

Arbeidsmatige dagbesteding waar je ...

Ben jij opzoek naar een leuke, passende arbeidsmatige dagbesteding en leer/werkplek? Wil je meehelpen aan het bestrijden van eenzaamheid onder mensen met een beperking? Welkom bij de club!

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Vacature Helpdeskmedewerker ICT (PGB)

Vacature Social Media medewerker (PGB)

Werken bij Stichting Philia heeft allereerst gezorgd voor duidelijke vaste werktijden en op zijn minst wekelijkse taken. Dit geeft de structuur en regelmaat die mijn dagelijks leven hard nodig heeft. Daarnaast word ik altijd omringd door fijne, vriendelijke en behulpzame collega’s die mij het gevoel geven er echt bij te horen en waar ik altijd op terug kan vallen. Tenslotte is er altijd de mogelijkheid om zowel mijn bekende interesses en passies (voornamelijk voor schrijven) toe te passen, nieuwe taken en uitdagingen uit te proberen en beide verder te kunnen ontwikkelen. Hierdoor krijg ik de gelegenheid om op eigen tempo uit te vinden wat voor werk bij mij past. (Firaas – Communicatie functie)

Niet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden.

Voor niet iedereen is het altijd vanzelfsprekend om een reguliere baan te hebben of om zelf andere mensen op te zoeken. Als je bv een tijd niet hebt kunnen werken, mis je bijvoorbeeld dagelijkse structuur en contact met anderen. De afstand naar een betaalde baan wordt na verloop van tijd steeds groter. Stichting Philia biedt arbeidsmatige dagbesteding en leer/werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die in het bezit zijn van een dagbestedingsindicatie, een PGB.

Arbeidsmatige dagbesteding waar je trots op bent.

Stichting Philia bestrijdt sinds 2014 niet alleen eenzaamheid onder mensen met een rugzakje ook bieden wij begeleiding op maat voor mensen die op zoek zijn naar werk dat bij hen past. We gaan uit van iemands talenten en mogelijkheden en helpen om er het beste uit te halen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Vacature Helpdeskmedewerker ICT (PGB)

Vacature Social Media medewerker (PGB)

Een passende werkplek voor iedereen!

We gaan uit van iemands talenten en mogelijkheden en helpen om er het beste uit te halen. De werkplekken binnen Stichting Pilia zijn heel divers: van administratief tot ICT-werkplek of webcare van onze community OogvoorVriendschap. We gaan uit van iemands talenten en mogelijkheden en helpen om er het beste uit te halen.

  • Plek om jezelf te zijn en  voor ontwikkeling
  • Beschutte omgeving met goede begeleiding
  • Ervaar Echt Werk
  • Sociale contacten
  • Rolstoel vriendelijk

Missie arbeidsmatige dagbesteding:

Ieder mens heeft recht op ontplooiing en een volwaardige plaats in de samenleving. Wij vinden dat het hebben van werk daarbij een belangrijke rol speelt. Met betrokkenheid, lef en doorzettingsvermogen willen wij hier invulling aan geven.

Stichting Philia heeft mij een werkplek gegeven met leuke collega’s, een positieve atmosfeer, en leiderschap met begrip voor mijn situatie en benodigdheden. Daarbij komt ook nog dat het werk structuur bied, zowel als nieuwe uitdagingen en de mogelijkheid om mijzelf te verbeteren. Ik heb het enorm naar mijn zin hier. (B. Weber)

Visie arbeidsmatige dagbesteding:

We bieden arbeidsmatige dagbesteding aan talenten van verschillende leeftijden met een beperking of specifieke hulpvraag. Dit houdt in dat talenten met behulp van (intensieve) begeleiding, activiteiten en werkzaamheden uitvoeren die hun welbevinden bevorderen en die gericht zijn op het behouden en/of vergroten van vaardigheden en zelfredzaamheid.

Arbeidsmatige dagbesteding bij Stichting Philia biedt een werkplek voor mensen die graag arbeidsmatig aan de slag willen, maar (nog) niet in staat zijn om deel te nemen aan (begeleid) werk of een reguliere baan. Het secundaire doel is wel om deze mensen door te laten stromen naar reguliere arbeid. Wij zetten de cliënt op de eerste plaats en de aanpak is individueel gericht.

Doel arbeidsmatige dagbesteding

Het toeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar betaald of onbetaald (vrijwilligers)werk door middel van onder andere training, dagbesteding en jobcoaching, zodat iedereen naar vermogen kan meedoen in de maatschappij.

Voor wie ?

Voor iedereen die zijn of haar steentje kan en wil bijdragen aan de maatschappij, maar een bepaalde afstand heeft tot de arbeidsmarkt.

Kom bij de club

Wil je graag werken en/of werkervaring opdoen in de administratie, ICT, de online community, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een rondleiding.

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Vacature Helpdeskmedewerker ICT (PGB)

Vacature Social Media medewerker (PGB)

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php