Search
Generic filters
Exact matches only

Workshop Servetten Vouwen

0
2 jaar geleden

Wanneer

woensdag - 23 december 2020    
19:30 - 21:30

Reserveringen

Mooi gevouwen servetten horen bij een feestelijke tafel, zeker met de Kerst. In deze workshop, gegeven door lid Irene van OogvoorVriendschap.nl, leer je hoe je eenvoudig servetten kunt omtoveren tot een decoratieve blikvanger. Uiteraard is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en een goed gesprek,

Wat heb je nodig bij de Workshop Servetten Vouwen?

Als je je wil aanmelden voor deze workshop is het handig om servetten bij de hand te hebben. Het liefst servetten met 1 kleur die effen zijn. Of een servet met een print zoals polkadots maar servetten met een afbeelding erop zijn af te raden want als er bijvoorbeeld een musje op staat is de kans groot dat dit musje niet meer zichtbaar is. Ook is het handig om een kleur servet te doen als je niet goed tegen drukte kan en servetten met 1 kleur zijn ook makkelijker te vouwen dan als er een print op zit.

De servetten die we gaan vouwen zijn:

  • De waaier
  • De pyramide
  • De driehoek
  • De kerstster
  • De kroon
  • De zwaan
  • Het zeilbootje
  • Het bestekzakje

Kan iedereen mee doen?

Zeker weten! Het enige verschil met een normale workshop is dat je dit vanuit huis doet via PC of smartphone terwijl je lekker op de bank, in de tuin of achter je bureau zit.

Workshop Servetten VouwenHoe werkt het?

Op de dag van workshop krijg je van ons jouw persoonlijke link doorgestuurd waarmee je in een paar klikken mee kunt doen. We raden je wel aan je laptop of pc te gebruiken met Google Chrome als webbrowser.  Nadat je bent ingelogd ben je klaar om mee te doen en is het gewoon afwachten tot de workshop van start gaat. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels.

Gratis aanmelden

Deze workshop is gratis voor leden van OogvoorVriendschap, wel willen je vragen om je aan te melden zodat wij kunnen zien hoeveel mensen mee gaan doen. Woensdag om 19.30 ben je van harte welkom. Doe mee en geniet onder het genot van een drankje van de gezelligheid.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php