Search
Generic filters
Exact matches only

Workshop kaarten maken

0
2 jaar geleden

Wanneer

woensdag - 13 januari 2021    
19:30 - 21:30

Reserveringen

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar ….. hoe vaak heb je dat de afgelopen weken op een kaart geschreven? Maar was dat ook wat je écht wilde zeggen? Samen gaan we kijken naar wat jouw boodschap is voor degene die je een kaartje wil sturen. Wat zijn bijvoorbeeld de goede eigenschappen van die persoon? En welke woorden kun je gebruiken om écht te zeggen wat je wil zeggen?

In deze workshop geven Kirsten en Irene van OogvoorVriendschap.nl je tips and tricks.

Kan iedereen mee doen?

Zeker weten! Het enige verschil met een normale workshop is dat je dit vanuit huis doet via PC of smartphone terwijl je lekker op de bank, in de tuin of achter je bureau zit.

Hoe werkt het?

Op de dag van workshop krijg je van ons jouw persoonlijke link doorgestuurd waarmee je in een paar klikken mee kunt doen. We raden je wel aan je laptop of pc te gebruiken met Google Chrome als webbrowser.  Nadat je bent ingelogd ben je klaar om mee te doen en is het gewoon afwachten tot de workshop van start gaat. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels.

Gratis aanmelden

Deze workshop is gratis voor leden van OogvoorVriendschap, wel willen je vragen om je aan te melden zodat wij kunnen zien hoeveel mensen mee gaan doen. Woensdag om 19.30 ben je van harte welkom. Doe mee en geniet onder het genot van een drankje van de gezelligheid.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php