Search
Generic filters
Exact matches only

Online Borrel in het huiskamercafé

0
2 jaar geleden
Online Borrel in het huiskamercafé

Wanneer

vrijdag - 9 juli 2021    
20:00 - 21:30

Reserveringen

Zin in een gezellige avond vol leuke mensen? Doe dan gratis mee aan onze borrel en je gaat gegarandeerd nieuwe mensen leren kennen en beleeft gegarandeerd een super gezellige avond!

Het online café van OogvoorVriendschap is echt een leuke ontmoetingsplek waar je tijdens deze corona lockdown op een leuke manier mensen gaat leren kennen. We gaan met elkaar in gesprek vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid en maken er samen een gezellige avond van.

Kan iedereen mee borrelen?

Zeker weten! Het enige verschil met normale borrel is dat je dit vanuit huis doet via PC of smartphone terwijl je lekker op de bank, in de tuin of achter je bureau zit. Lees hier de positieve ervaringen van andere leden.

Hoe werkt een online borrel?

Ben je aangemeld? Leuk! Dan krijg je op de  vrijdag zelf persoonlijke uitnodiging doorgestuurd waarmee je in een paar klikken mee kunt doen via het gratis programma ZOOM. We raden je wel aan je laptop of pc te gebruiken met Google Chrome als webbrowser.  Nadat je bent ingelogd ben je klaar om mee te doen en is het gewoon afwachten tot de borrel van start gaat. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels.

Gratis aanmelden

Aanmelden is verplicht (en kan tot de dag voor het event), maar het online café is gratis voor leden van OogvoorVriendschap. Elke vrijdag om 20.00 proosten we op het weekend. Meld je hieronder gratis aan en geniet onder het genot van een drankje van de gezelligheid. Let op: het event gaat alleen door als er meer dan 14 leden zich hebben aangemeld.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php