Search
Generic filters
Exact matches only

Online Borrel in het huiskamercafé

0
2 jaar geleden
Online Borrel in het huiskamercafé

Wanneer

vrijdag - 29 januari 2021    
20:00 - 21:30

Reserveringen

In deze Coronaperiode toch leuke mensen ontmoeten? Zin in gezelligheid? Doe dan mee aan onze borrel en je gaat gegarandeerd nieuwe mensen leren kennen en beleeft een super gezellige avond!

Het huiskamercafé van OogvoorVriendschap is een leuke ontmoetingsplek waar je op een leuke manier mensen gaat leren kennen. We wisselen met elkaar uit rondom een thema, verkennen bij onszelf en bij elkaar. We gaan met elkaar in gesprek vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid.

Kan iedereen mee borrelen?

Zeker weten! Het enige verschil met normale borrel is dat je dit vanuit huis doet via PC of smartphone terwijl je lekker op de bank, in de tuin of achter je bureau zit. Lees hier de positieve ervaringen van andere leden.

Hoe werkt het

Een kwartier voor de start van de Koffie Cafe krijg je van ons jouw persoonlijke link doorgestuurd waarmee je in een paar klikken mee kunt doen. We raden je wel aan je laptop of pc te gebruiken met Google Chrome als webbrowser.  Nadat je bent ingelogd ben je klaar om mee te doen en is het gewoon afwachten tot de borrel van start gaat. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels.

Gratis aanmelden

Het virtuele café is gratis voor leden van OogvoorVriendschap. Elke vrijdag om 20.00 kunnen we  digitaal proosten op het weekend. Doe mee en geniet onder het genot van een drankje van de gezelligheid.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php