Search
Generic filters
Exact matches only

SWINGO! Een swingende bingo met OogvoorVriendschap

0
2 jaar geleden

Wanneer

zaterdag - 20 februari 2021    
16:00 - 17:30

Reserveringen

Zin in een potje online bingo maar dan met de voetjes van de grond? Dat treft, want zaterdag 20 februari 2021 organiseert OogvoorVriendschap een Swingo.

Swingo: een muzikale online bingo.

Ook Swingo doen we gewoon via ZOOM en de duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur,. In plaats van het draaien van alleen cijfers en het bekende afroepen van de nummers: Nummer één….. (even een pauze) etc. etc. worden er nu fragmenten van allerlei bekende liedjes ten gehore gebracht door de gastheer/entertainer van de avond. Je gaat lekker los, dansen, lachen en vooral heel veel lol.

Herken het liedje en zing lekker mee. Als de titel van het gespeelde liedje op je swingokaart staat kruis je het aan. Bij een volle kaart roep je uit volle borst: Swingo! De winnaar krijgt een staande ovatie, ontvangt eeuwige roem en is een muzikale ervaring rijker!

Kan iedereen mee doen?

Zeker weten! Het enige verschil met een normale Swingo is dat je dit vanuit huis doet via PC of smartphone terwijl je lekker op de bank, in de tuin of achter je bureau zit. Lees hier de positieve ervaringen van andere leden.

Hoe werkt een Swingo?

Op de dag van de Swingo krijg je van ons jouw persoonlijke link doorgestuurd waarmee je in een paar klikken mee kunt doen van ZOOM. We raden je wel aan je laptop of pc te gebruiken met Google Chrome als webbrowser.  Nadat je bent ingelogd ben je klaar om mee te doen en is het gewoon afwachten tot de borrel van start gaat. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels.

Doe mee: wat is jouw favoriete nummer uit de jaren ’80 en ’90?

Tijdens de Swingo delen wij onze favoriete liedjes uit de ’80 en ’90. En nu willen wij natuurlijk van jou weten: welke muziek vond jij leuk in de jaren ’80 en ’90? Stuur je tip naar info@oogvoorvriendschap.nl.

Gratis aanmelden

Ook Swingo is gratis voor leden van OogvoorVriendschap. Doe mee en geniet onder het genot van een drankje van de gezelligheid.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php