Search
Generic filters
Exact matches only

Summer Event: BBQ & Swingo “live”

0
2 jaar geleden

Wanneer

zaterdag - 31 juli 2021    
2:00 - 10:00

Reserveringen

Eindelijk kunnen we elkaar weer “live” ontmoeten. Nu de versoepelingen weer aangekondigd zijn nodigen we jullie graag uit voor het jaarlijkse Summer Event van OogvoorVriendschap op zaterdag 31 juli 2021. Uiteraard zorgen we ervoor dat de RIVM-maatregelen worden genomen en we rekenen ook op jullie medewerking en verantwoordelijkheid daarbij.

Locatie: Landgoed Kleine Vennep. Adres: Hoofdweg Westzijde 1041, 2152 LJ Nieuw-Vennep

Programma van het Summer Event

14.00 Welkom
14.30 Wandeltocht (niet verplicht)
16.00 Wafels van Maikel (Foodruck BioExpress)
18.00 BBQ
19.30 Swingo Live

Aerial view of people toasting together

Swingo: een muzikale bingo.

Sommige van jullie hebben de corona maanden wel eens meegedaan aan onze online. Was super leuk, maar nu gaan we het samen doen in de buitenlucht. In plaats van het draaien van alleen cijfers en het bekende afroepen van de nummers: Nummer één….. (even een pauze) etc. etc. worden er nu fragmenten van allerlei bekende liedjes ten gehore gebracht door de gastheer/entertainer van de avond. Je gaat lekker los, dansen, lachen en vooral heel veel lol.

Herken het liedje en zing lekker mee. Als de titel van het gespeelde liedje op je swingokaart staat kruis je het aan. Bij een volle kaart roep je uit volle borst: Swingo! De winnaar krijgt een staande ovatie, ontvangt eeuwige roem en is een muzikale ervaring rijker! Daarnaast zijn er mooie prijzen te winnen.

Dieetwensen: Heb je dieetwensen? Geef dit dan tijdig door aan het secretariaat via info@stichtingphilia.nl zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

We kijken er naar uit om elkaar te spreken onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelding: Deelname voor de hele dag incl. BBQ, Wafels, wandeltocht, Swingo en drankjes kost 15,- euro. Je kunt één introducee meenemen. Je kunt je aanmelden via deze pagina wanneer je bent ingelogd. Bij inschrijving rekenen we erop dat je ook echt komt in verband met reserveringen voor eten en drinken.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php