Search
Generic filters
Exact matches only

Save the date! Online Bingo

0
2 jaar geleden

Wanneer

vrijdag - 27 november 2020    
20:00 - 22:00

Reserveringen

Heb jij wel zin in een gezellige spelletjesavond? Op vrijdag 27 november 2020 van 20.00 tot circa 21:30 uur organiseert OogvoorVriendschap een super gezellige crazy Bingo-avond! Doe je mee?

Online Bingo

Omdat we door de maatregelen van het RIVM nog steeds niet met teveel mensen bij elkaar mogen komen, zal de bingo online georganiseerd worden op dezelfde manier als bij de online pubquiz. Je kunt vanuit huis meedoen via computer of tablet met de bingo. Tijdens de bingo is er per ronde twee maal kans op een hele mooie prijs!

Kan iedereen mee doen?

Zeker weten! Meedoen is heel makkelijk, je meld je hieronder gratis en wij zullen op de dag zelf bingokaarten mailen en en een link delen waarmee je kunt inbellen.¬†Maikel en Vincent zullen deze avond jullie zeer enthousiaste Bingo host zijn en aan het rad draaien. Jullie kunnen vanaf je eigen keukentafel mee Bingo’en!¬†Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels.

Gratis aanmelden

De Bingo-avond is gratis voor leden van OogvoorVriendschap, maar aanmelden is verplicht. Doe mee en geniet van de gezelligheid.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php