Search
Generic filters
Exact matches only

3e Kerstdag – Kerst Pubquiz

0
2 jaar geleden

Wanneer

zondag - 27 december 2020    
20:00 - 22:00

Reserveringen

Op 3e Kerstdag, zondag 27 december 2020, organiseert OogvoorVriendschap onder leiding van Vincent en Maikel een super gezellige online Kerst PubQuiz in ons eigen (online) huiskamercafé! Naast een PubQuiz kiezen wij de Kerstboom van 2020. De PubQuiz gaat om 20.00 uur van start.

Kan iedereen meedoen aan de Pubquiz?

Zeker weten! Het enige verschil met normale quiz is dat je dit vanuit huis doet via PC of smartphone terwijl je lekker op de bank, in de tuin of achter je bureau zit. Lees hier de positieve ervaringen van andere leden.

Wat is een online Pubquiz ?

Een online Pubquiz is en hele leuke manier om samen een gezellige avond te hebben. Tijdens de PubQuiz zijn er wisselende rondes. Bij een online pubquiz speelt iedere deelnemer vanuit zijn of haar eigen huis en vanzelfsprekend moet iedereen bij een online quiz zelf zorgen voor hapjes en drankjes.

Wat heb je voor de online PubQuiz  nodig?

Om deel te kunnen nemen aan de online PubQuiz heb je sowieso een internetverbinding nodig. Daarnaast een scherm (laptop, iPad, televisie) met geluid om de livestream te kunnen volgen. Voor het doorgeven van jouw antwoorden heb je ook één smartphone nodig.

Een kwartier voor de start van de borrel krijg je van ons jouw persoonlijke link doorgestuurd waarmee je in een paar klikken mee kunt doen. Wat moet je doen? Het is eigenlijk heel simpel: Je gaat akkoord met de privacyverklaring, vervolgens vul je als ‘nickname’ je voor- en achternaam in. Daarna is het wachten tot dat de quiz zal starten. De winnaar ontvangt een mooie prijs! We raden je wel aan je laptop of pc te gebruiken met Google Chrome als webbrowser.   Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels.

Pubquiz gratis voor leden

De inschrijving staat open voor iedereen en de quiz is geheel kosteloos, maar aanmelden is verplicht. Doe mee en geniet van de gezelligheid.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php