Search
Generic filters
Exact matches only

Koffie Cafe in het huiskamercafé (via ZOOM)

0
2 jaar geleden
Koffie Cafe in het huiskamercafé (via ZOOM)

Wanneer

woensdag - 18 november 2020    
11:00 - 12:00

Reserveringen

OogvoorVriendschap heet je elke woensdag ochtend vanaf 11:00 van harte welkom in de virtuele Koffie Cafe (via ZOOM) . Lekker bijkletsen, nieuwe mensen ontmoeten en altijd gezellig. Zorg dat je er bij bent! Er wordt helaas geen koffie geserveerd, maar het is wel een plek voor informele contacten. Je kunt meedoen om een praatje te maken, of om samen een kopje (zelfgemaakte) koffie of thee te drinken.

Kan iedereen mee doen?

Zeker weten! Het enige verschil met een normale coffeecorner is dat je dit vanuit huis doet via PC of smartphone terwijl je lekker op de bank, in de tuin of achter je bureau zit. Lees hier de positieve ervaringen van andere leden.

Hoe werkt het?

Een kwartier voor de start van de Koffie Cafe krijg je van ons jouw persoonlijke link doorgestuurd waarmee je in een paar klikken mee kunt doen. We raden je wel aan je laptop of pc te gebruiken met Google Chrome als webbrowser.  Nadat je bent ingelogd ben je klaar om mee te doen en is het gewoon afwachten tot de borrel van start gaat. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online ontmoeting: hoe het werkt en de gespreksregels.

Gratis aanmelden

Koffie Cafe is gratis voor leden van OogvoorVriendschap. Elke woensdag om 11.00 ben je van harte welkom. Doe mee en geniet onder het genot van een drankje van de gezelligheid.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please open the index.php file (ROOT of WP installation) and paste following code:
$GLOBALS['WPTrueSpeed_timestamp_start'] = microtime(TRUE);
just after <?php