Word sponsor

OogvoorVriendschap.nl is voortdurend op zoek naar nieuwe sponsoren en donateurs. Als u de missie van OogvoorVriendschap ondersteunt en daar als bedrijf uitdrukking aan wilt geven, is sponsor van de stichting worden misschien iets voor u. U ondersteunt dan onze activiteiten en diensten voor een bepaalde periode. Meestal voor een jaar, maar andere termijnen zoals een half jaar of drie maanden zijn in overleg ook bespreekbaar.

Voordelen voor uw bedrijf

  • Uw bedrijfsnaam of logo op onze sponsor van de website, met een directe link naar uw bedrijf. U vergroot uw naams- of merkbekendheid.
  • Mogelijkheid om de positieve boodschap van OogvoorVriendschap uit te dragen naar medewerkers en relaties via uw eigen communicatiekanalen.
  • De samenwerking met OogvoorVriendschap koppelt uw bedrijf aan een jong imago: innovatief, inspirerend en ambitieus.
  • U toont als bedrijf dat u maatschappelijk betrokken bent.

Als OogvoorVriendschap zijn we zeer geholpen als uw bedrijf ons werk wil sponsoren of partner wil worden. Wij helpen u graag uw MVO-imago te versterken en denken mee hoe u uw MVO-boodschap effectief kunt communiceren. Graag bespreken we meer voorbeelden van samenwerking met u, van eenmalige tot langdurige en structurele. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vincent van Munster op 06 14470977.