Wil jij op een laagdrempelige manier je sociale netwerk uitbreiden? Want doe jij er niet elke dag alles aan om van je leven iets moois te maken? Meld je dan nu aan op OogvoorVriendschap.nl. Wij zijn er speciaal voor jou! 

Om je aan te melden klik je op de knop ‘Profiel aanmaken’ op de homepage. Nu ga je een profiel aanmaken waar andere leden jou mee kunnen vinden op de site. Vergeet dus niet een leuke foto bij je profiel te zetten, die verpletterende eerste indruk maak je maar één keer! Vul het profiel zo uitgebreid mogelijk in, dan ben je goed vindbaar voor je nieuwe vrienden. Je kunt vragen verwachten over jezelf en wat je met vrienden zou willen gaan doen.

Vrienden zoeken

Met je lidmaatschap op de website kun je zoeken in de andere profielen op de site naar mensen met dezelfde interesses of dezelfde woonplaats etc. Als je iemand hebt gevonden, kun je hem/haar berichten sturen en je kunt zelf berichten ontvangen. Op deze manier kun je op laagdrempelige wijze in contact komen met anderen.

Oproepjes plaatsen

Op OogvoorVriendschap.nl kun je oproepjes plaatsen om andere leden uit te nodigen iets leuks te gaan doen. Bijvoorbeeld: Je wilt heel graag naar een concert van je favoriete artiest, maar je hebt nog niemand kunnen vinden die met je mee wil. Je kunt dan een oproepje plaatsen op OogvoorVriendschap.nl en samen genieten van een gaaf concert!  

Evenementen

OogvoorVriendschap.nl organiseert leuke evenementen zoals Ontmoetingsdagen en workshops.

Groepen

Net als op Facebook kun je op OogvoorVriendschap.nl groepen aanmaken. Wanneer je naar een van de evenementen van OogvoorVriendschap.nl komt , plaatsen wij je in een groep met de andere deelnemers aan dat evenement. Zo kun je elkaar achteraf gemakkelijk terugvinden en contact houden.